Till jul bakade jag en riktigt tung fruktkaka med spritmarinerade frukter & bär,sk "julstolle". Den håller att ha ordentligt inplastad i överen månad - ja den bli bara godare egentligen! (enligt "gammalt" ska den lagras tre veckor under sängen före man äter den!:)) Idag till eftermiddagskaffet skar jag upp den sista stumpen i frodiga skivor...Huuur gott som helst!
Jag marinerade mina frukter i whiskey (för att vi har en flaska som vi har fått någon gång och ingen av oss precis är whiskey-pinne-typen..) och min mor, som också bakade en likadan,
Tänk vilket stöd jag har av dem, de är alltid så uppmuntrande och stöttande! Mamma fyller dessutom år idag, men vi ska dit på kalas först imorgon eftersom de skall ut och äta på restaurang ikväll med trevligt sällskap!Hoppas ni får trevligt!
Nu ska det köras igång med maten här, på återhörande! / Johanna
Den där jäkla kakan "knäckte" ju min mage, jag som klarat julmaten så bra och skött mej! Den var onödigt god måste jag säga!
SvaraRaderaMen det finns mera polkagrispinnar att hämta, jag glömde ju att skicka med julutsoparna som var hit, när de hängde i granen ( pinnarna alltså)
Nu har jag väntat en halvtimme redan på att pappa ska bli klar, men det tar tid när man ska måsta dammsuga hela huset för att kunna stryka en skjorta..;-) Men han e´gull ändå! Ha en skön kväll! Mamsen
Jag har en stolle under sängen och en i.
SvaraRaderaHaha,ja det finns stollar vart man tittar!!!:D
SvaraRaderaMamma,jag ska inga ha mer polkagrisar hit nu-sockerberoendet är ett gissel!