tisdag 19 juni 2012

Syrensaft del 2

Syrensaften är klar och igår bjöd jag våra gäster på varsitt glas porlande, ädel dryck! Det var faktiskt riktigt gott!

Efter att saften stått ett dygn och dragit i en skål med lock silade jag den och buteljerade den. Till servering spädde jag med kolsyrat mineralvatten och iskub. Saften var inte alls så "parfymig" som man hade kunna t föreställa sig utan riktigt fräsch.
Dekorationen kunde ha varit en liten syrenblomma- hoppas inte alla syrener regnat sönder och blivit bruna tills på midsommarafton. Då tänkte jag späda med mousserande vin och dekorera lite tjusigare! :)




3 kommentarer:

  1. Gott & läskande! Säkert ännu bättre blandad med lite skumpa.. :-) M

    SvaraRadera
  2. Allt blir väl bättre med lite skumpa...? ;)

    SvaraRadera
  3. Det låter spännande det där... och gott!

    SvaraRadera